COVID-19 maatregelen

Voorgeschreven protocol Covid-19, ter bescherming van cliënt en therapeut:

 • Ik plan mijn afspraken zo, dat er voldoende ruimte tussen de afspraken zit om de ruimte schoon te maken.
 • Kom op tijd, maar niet te vroeg.
 • Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken.
 • Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak.
 • Neem het liefst een groot badlaken mee om op te liggen of om mee afgedekt te worden.
 • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep
 • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Ook de hoeslakens worden na elke behandeling ververst. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk.
 • Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand.
 • Tijdens de massage probeer ik zo min mogelijk te praten, omdat ik dan dichtbij kom. Er blijft wel ruimte voor een gesprek.
 • Ik draag een mondkapje. Van u vraag ik ook een mondkapje te dragen.
 • Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiekcontact tot een minimum beperkt.
 • Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Disclaimer
Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.