Ik ben Ruud. Wie ben jij?

Voorstellen

Reflax is Ruud

Hallo. Ik ben Ruud Warmerdam. Ik ben sinds 1997 masseur en altijd op zoek naar manieren om mensen met lichamelijke klachten nog beter te kunnen helpen. Om die reden heb ik me de afgelopen jaren ook in Reflexzonetherapie verdiept en heb ik in 2014 de vierjarige hbo opleiding tot Holos massagetherapeut met succes afgerond.

Reflaxologie

Elke opleiding die ik heb gedaan, is gebaseerd op onderzoek en overtuigingen. Niet zelden spreken ze elkaar tegen. Ik hou er een nuchtere kijk op na en hanteer het beste van wat ik heb geleerd. Mijn cocktail van kennis en ervaring, zullen we het Reflaxologie noemen?

Samenwerken vanuit vertrouwen

In alles wat ik doe richt ik me op het in balans brengen van lichaam en geest. Dat kan ik niet alleen. Daar heb ik jouw medewerking en vertrouwen voor nodig. En je ‘durf’ om je kwetsbaar op te stellen.

Mijn kwetsbaarheid

Ik heb een pittige handicap. Twintig jaar geleden hoorde ik dat ik geleidelijk blind zou worden. Langzaam valt er een zintuig weg en worden andere zintuigen sterker. Mijn handen zijn daarom hypersensitief en zeer geschikt voor manuele therapie. Ik voel wat ogen nooit kunnen zien.

Voel je thuis in mijn praktijk 

Door mijn handicap, houd ik voornamelijk praktijk aan huis. Voor enkelen is het even wennen om langs de familiefoto’s naar mijn praktijkruimte te lopen. Anderen waarderen juist de warmte die ervan uitgaat. Ik zou zeggen, kom langs en doe of je thuis bent.